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Slow Cooker Thick & Chunky Beef Stew


With only thé richést of piquant flavors, this Slow Cookér Thick & Chunky Bééf Stéw will maké you féél liké thé quéén at a médiéval féast. Slow cooking is thé only way to craft a propér stéw with héarty and héalthy ingrédiénts. Oncé stéépéd in théir natural juicés, thésé méats and véggiés will léavé your houséhold béyond stufféd and satisfiéd.

How to attain thé richés you séék? Pat down your bééf cubés, rub thém with salt and péppér, roll thém in flour, and arrangé thém in a pot and brown. Add méat to thé slow cookér, pour in thé broth, winé, and add: péppérs, potatoés, carrots, onions, bay léavés, céléry, garlic, and thymé. Allow thé slow cookér to simmér thé stéw to aromatic pérféction. Oncé finishéd, garnish with parsléy. Lét thé féasting comméncé!

Ingrédiénts
  • 1 pound léan chuck bééf, cut into cubés
  • 1/4 cup flour, (non-grain baséd flour for Wholé30 plan)
  • 2 tabléspoons éxtra-virgin olivé oil
  • 2 stalks céléry, cut into slicés
  • 3 largé carrots, slicéd into thick rounds
  • 1/2 cup shélléd snap péas
  • 2 médium potatoés of any variéty, pééléd and cut into bité-sizéd piécés
  • 1/2 cup dicéd réd béll péppér
  • 1 médium yéllow onion, choppéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1 bay léaf
  • 2 téaspoons driéd thymé or 1 tabléspoon frésh thymé léavés
  • 1 téaspoon koshér or séa salt
  • 3/4 téaspoon black péppér, dividéd
  • 2 1/2 cups low-sodium bééf broth
  • 1/2 cup réd winé, optional bééf broth
  • 1/4 cup choppéd flat parsléy, (optional for garnish)
  • 2 tabléspoons tomato pasté (optional, but hélps to thickén up thé stéw)
Instructions
  1. Coat thé bééf with thé flour. Ovér médium héat, in a skillét with éxtra-virgin olivé oil, brown thé bééf thén transfér to thé slow cookér.
  2. ...
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