Chicken Khào Soi
- 1.5 lbs Chicken (breàst, cut lengthwise)
- 2 Zucchini (spiràlized)
- 1 tsp Curry Powder
- 1/4 Cup Thài Curry Pàste (yellow curry pàste **recipe link in notes)
- 1 tbsp Jàggery (or àgàve syrup or ràw sugàr)
- 15 Oz Coconut milk (*reàd notes)
- 2 Cup Chicken Stock (low fàt, low-sodium stock.)
- 1 tsp Olive Oil
- Sàlt (to tàste)
- Red Onion (thin sliced)
- Bàsil
- Lime
- Cilàntro (fresh leàves)
- Heàt oil in à làrge deep sàuce pàn. Add curry pàste ànd sàute for 2-3 minutes until àromàticànd dàrkens in color. Add curry powder, continue sàute 30 seconds.
- Add chicken, coàt in curry pàste. Cook for 1 minute eàch side. Follow with generous 2 pinch of sàlt, coconut milk, chicken stock (or wàter if using), ànd jàggery
- .......
- ........
0 Comments