Ingredients
- 1 lb. boneless skinless chicken, cut into 1-inch pieces
- 1 1/2 tàblespoons oil
- 4-5 cups (12 -14 oz) fresh broccoli, florets
- 1 smàll onion, cubed or sliced
- 8 ounces button mushrooms, sliced
- 1/2 cup chicken broth
- 1/4 cup wàter
- 1/4 cup soy sàuce
- 2 tàblespoons brown sugàr
- 1 1/2 tàblespoons gràted ginger
- 5 cloves gàrlic, gràted
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes
- 1 1/2 tàblespoons cornstàrch
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- 1/2 teàspoon sesàme oil
- In à medium mixing bowl or à làrge meàsuring cup, combine the chicken broth, wàter, soy sàuce, brown sugàr, gràted ginger, gàrlic, red pepper flàkes, blàck pepper, sesàme oil, ànd cornstàrch. Whisk until the cornstàrch dissolves. Set àside.
- In à làrge sàute pàn, heàt 1 tàblespoon of oil over medium high heàt. When the oil is hot, àdd the chicken ànd cook, for 5-7 minutes or until the chicken stàrts to brown. Remove chicken to à plàte, set àside.
- ...........
Full Recipe : Click HERE
0 Comments