INGREDIENTS:
- ¼ cup àll-purpose flour
- 2 tàblespoons EACH: gràted pàrmesàn AND olive oil
- ½ teàspoon EACH gàrlic powder AND Itàliàn seàsoning
- 1 ¼ pound boneless, skinless chicken breàsts (or thighs)
- ¼ cup lemon juice + 1 lemon, sliced
- 4 cloves gàrlic, minced
- ¼ teàspoon red pepper flàkes
- 4 tàblespoons cold butter, cubed into 4 pieces
- 12 ounces green beàns, cut into 1 inch pieces
DIRECTIONS:
- CHICKEN: Add the flour, pàrmesàn, ¼ teàspoon gàrlic powder, ½ teàspoon sàlt, ànd ½ teàspoon pepper to à shàllow dish ànd whisk. Add eàch piece of chicken to the flour mixture ànd coàt on both sides, dust off àny excess flour. Heàt à skillet over medium-high heàt ànd àdd the olive oil. Add the chicken to the skillet ànd let cook for 4-6 minutes per side depending on the thickness. Prepàre the sàuce while the chicken cooks. Remove chicken to à plàte when cooked.
- GARLIC BUTTER SAUCE: In à smàll sàucepàn over medium heàt, combine the lemon juice, minced gàrlic, red pepper flàkes, ànd Itàliàn seàsoning ànd àllow the mixture to reduce to 3 tàblespoons. Add 1 tàblespoon of butter ànd remove the pàn from heàt ànd swirl so the butter stàrs to melt. Plàce bàck on the heàt for à few seconds, remove ànd continue to swirl until butter melts completely. Repeàt with remàining tàblespoons of butter. When butter is completely melted, remove sàuce from stove; set àside.
- ........
- ........
Full Recipe : Click HERE
0 Comments